Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Blijf op de hoogte

Zorginstituut Nederland werkt continu aan de standaarden voor de Wlz, Wmo en Jeugdwet. Over de laatste stand van zaken en recente ontwikkelingen informeren we u met nieuwsberichten en nieuwsbrieven. Antwoorden op vragen die bij ons binnenkomen vindt u in de rubriek veelgestelde vragen.

Twitter 

Via Twitter communiceren we, direct na publicatie, elk nieuwsbericht dat op www.istandaarden.nl verschijnt. 

RSS-feeds

Gebruik een RSS-reader om via de twee RSS-feeds direct bericht te ontvangen: een voor nieuwsberichten en een voor nieuw verschenen documenten.

Vragen over iStandaarden

> Ga naar onze contactpagina

Nieuwsarchief

 • Publicatie specificaties revisierelease iEb 1.0.3

  Posted in iStandaarden on jun 10, 2021

  10 juni 2021 - Vandaag publiceert het Zorginstituut de specificaties van de revisierelease voor iEb 1.0.3.

 • Publicatie conceptspecificaties iWlz 2.3

  Posted in iStandaarden on jun 03, 2021

  3 juni 2021 - Zorginstituut Nederland publiceert vandaag de conceptspecificaties van de nieuwe release iWlz 2.3 in het Informatiemodel iStandaarden. Ook publiceren we een referentiemodel met gedeelde componenten.

 • Informatiesessies iWmo, iJw en iEb releases 2022

  Posted in iStandaarden on mei 26, 2021

  26 mei 2021 - De wijzigingen voor de nieuwe releases voor iWmo, iJw en iEb 2022 zijn in grote lijnen bekend. Binnenkort willen we jullie hier graag over informeren. Daarvoor organiseren we een aantal bijeenkomsten. In deze sessies willen we jullie tijdig informeren over de wijzigingen zodat er voldoende tijd is om de voorbereidingen die nodig zijn te treffen binnen jullie organisaties.

 • Wachtlijstinformatie Wlz voortaan op Zorgcijfersdatabank.nl

  Posted in iStandaarden on mei 17, 2021

  17 mei 2021 - Zorginstituut Nederland publiceert de maandelijkse wachtlijstinformatie Wlz vanaf vandaag op de website Zorgcijfersdatabank.nl.

 • Gebruikersonderzoek website Informatiestandaarden

  Posted in iStandaarden on mei 12, 2021

  12 mei 2021 - De website iStandaarden.nl wordt geoptimaliseerd. Uw mening, als bezoeker van de site, is hierbij van groot belang. Daarom voert onderzoeksbureau MediaTest onderzoek uit. We stellen het zeer op prijs als u hiervoor een korte vragenlijst in wilt vullen. Dit duurt maximaal 5 minuten.

primary@149.210.155.96