Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Bevindingenoverzicht iWmo 2.0 en iJw 2.0

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

16 december 2015 – Voor iWmo 2.0 en iJw 2.0 hebben Zorginstituut Nederland en Vektis de bevindingenoverzichten bijgewerkt.

In de nieuwe documenten staat overzichtelijk welke issues al zijn doorgevoerd en welke op de planning staan voor later in december (week 51 en 52). De technische berichtspecificaties blijven ongewijzigd, de bevindingen zijn vooral van verduidelijkende aard. Ze worden ook opgenomen in het Informatiemodel iWmo en het Informatiemodel iJw. 

Bijgewerkte informatiemodellen
Vóór 1 januari 2016 worden de nieuwe informatiemodellen en het bijgewerkte Referentiemodel gepubliceerd. De nieuwe versies van de informatiemodellen zijn uitgebreid met casuïstiek en links naar het Referentiemodel. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijker om domeinoverstijgende regels en elementen te herkennen, bijvoorbeeld van berichten.

Highlights van wijzigingen informatiemodel Vektis iWmo en iJw

  • Rubriek indicatie debet/credit aan logische sleutel toegevoegd
  • De beschrijving debet/credit in het STB is aangepast
  • De invulvoorbeelden in tabel 3-2 van het INV zijn aangepast.
primary@149.210.155.96