Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Denktank Special: i-HLZ voor softwareleveranciers

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

14 oktober 2014 - Bij het ministerie van VWS vindt maandag 20 oktober van 9.30 tot 11.00 uur een Denktank Special plaats voor softwareleveranciers van zorgaanbieders. Op deze speciaal ingelaste bijeenkomst wordt ingegaan op benodigde veranderingen in de informatievoorziening in de aanloop naar 1 januari 2015, en wat dat betekent voor uw werk.

Bent u van plan deel te nemen aan deze bijeenkomst, dan graag van tevoren uw antwoord op deze vragen:

  • In welke fase verkeert uw software-ontwikkeling zich met het oog op de veranderingen in de hervorming langdurige zorg per 1 januari 2015?
  • Wanneer verwacht u de uitrol van de software af te ronden? Is er daarbij sprake van een combinatie van wijzigingen met onderlinge afhankelijkheden?
  • Hebt u behoefte aan landelijke testactiviteiten en coördinatie daarvan? Zo ja, waarom vooral?
  • Op welke onderwerpen mist u besluitvorming of hebt u meer informatie nodig?

Aanmelden
U kunt de antwoorden en uw aanmelding voor de bijeenkomst versturen via het contactformulier op het IZO-platform van VWS. Graag voor donderdag 16 oktober 12.00 uur, zodat het ministerie u tijdig kan aanmelden bij de receptie. U dient bij uw bezoek in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

primary@149.210.155.96