Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Informatiesessies iWmo, iJw en iEb releases 2022

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

26 mei 2021 - De wijzigingen voor de nieuwe releases voor iWmo, iJw en iEb 2022 zijn in grote lijnen bekend. Binnenkort willen we jullie hier graag over informeren. Daarvoor organiseren we een aantal digitale bijeenkomsten. In deze sessies willen we jullie tijdig informeren over de wijzigingen zodat er voldoende tijd is om de voorbereidingen die nodig zijn te treffen binnen jullie organisaties.

Digitale informatiesessies

Tijdens de digitale informatiesessies leggen we uit welke wijzigingen in 2022 in de betreffende informatiestandaarden worden aangebracht en de planning hiervan. Voor iWmo en iJw gaat het om een kleine release. Voor iEb betreft het een redelijk grote release, omdat hierin de gegevensuitwisseling ten aanzien van Beschermd wonen wordt opgenomen. Daarnaast vinden er grote wijzigingen plaats in de gegevensuitwisseling voor het abonnementstarief Wmo.

Voor iedereen toegankelijk

De uitleg is gericht op de praktische uitvoering en is daarom vooral geschikt voor mensen die wat verder af staan van de techniek. Iedereen die enigszins te maken heeft met de gegevensuitwisseling in de Wmo of de Jeugdwet is van harte uitgenodigd. Ook zijn beleidsmedewerkers en inkopers van harte welkom, omdat wijzigingen in de informatiestandaarden ook van invloed kunnen zijn op de processen met betrekking tot inkoop en beleid.

Wanneer?

De data van de digitale bijeenkomsten zijn:

  • Woensdag 23 juni van 13.30 – 15.30 uur
  • Donderdag 24 juni van 9.30 – 11.30 uur
  • Donderdag 24 juni van 13.30 – 15.30 uur
  • Dinsdag 29 juni van 13.30 – 15.30 uur

Aanmelden

Aanmelden voor de digitale informatiesessies iWmo/iJw/iEb releases 2022

Contact

Indien je vragen hebt ten aanzien van de huidige informatiestandaarden voor iWmo, iJw of iEb, neem dan contact met ons op.

primary@149.210.155.96