Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Nieuwe datum voor webinar over herstartprotocol iJw-berichtenverkeer: maandag 18 december

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

14 december 2017  – Het webinar dat afgelopen maandag zou plaatsvinden, is vanwege de weersomstandigheden uitgesteld. De nieuwe datum voor de onlinebijeenkomst is maandag 18 december van 10.00 tot 11.00 uur.

Het webinar over het protocol ‘herstarten berichtenverkeer iJw in de jeugd-ggz’ is een gezamenlijk initiatief van i-Sociaal Domein en Zorginstituut Nederland. Zie ook het nieuwsbericht van 7 december.

De sprekers geven advies over de herstart van het berichtenverkeer voor de jeugd-ggz en gaan in op de tijdslijnen voor gemeenten of jeugd-ggz-aanbieders die per april of juli 2018 instappen op een uitvoeringsvariant.

De bijeenkomst heeft een zowel informatief als interactief karakter. Vanachter uw computer kunt u de sprekers direct vragen stellen. Het webinar wordt gefilmd, de opnamen worden na afloop gedeeld. 

Aanmelden en bijwonen
U kunt zich voor het webinar van 18 december aanmelden via de website van i-Sociaal domein. Meldde u zich al aan voor het webinar van 11 december? Dan hoeft u niets te doen, u kunt komende maandag meedoen met de inloggegevens die u eerder ontving.

Contact
Hebt u vragen over dit bericht? Neemt u dan contact op met de Servicedesk iStandaarden: info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.

primary@149.210.155.96