Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Ondersteuning bij release iWmo 3.0 en iJw 3.0

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

9 juli 2020 - Het zal u niet zijn ontgaan: per 1 januari 2021 gaan gemeenten en zorgaanbieders werken met de nieuwe releases iWmo 3.0 en iJw 3.0. Dit heeft gevolgen voor hun processen en systemen.

Om de voorbereiding en overgang naar release 3.0 zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de belangrijkste ondersteunende documenten gebundeld:

Gefaseerde publicatie presentaties

We publiceren de ondersteunende presentaties bij release 3.0 gefaseerd. Op dit moment is de presentatie Wijzigingen iWmo 3.0 en iJw 3.0 beschikbaar voor de volgende onderdelen:

  • Overzicht wijzigingen
  • Toewijzingen

Eind juli volgen deze onderdelen voor de presentatie Migratie naar iWmo 3.0 en iJw 3.0. In de maand augustus volgt de publicatie van de onderdelen VOT & VOW, Declareren en Afsluiten zorg voor beide presentaties.

Bij iedere aanvulling van de presentaties verschijnt een nieuwsbericht, zodat u altijd beschikt over de meeste actuele informatie.

Vragen?

Meer weten over iWmo en iJw release 3.0? Neem contact op met Team Informatiestandaarden via de Servicedesk iStandaarden: info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.

primary@149.210.155.96