Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Ondersteuning bij release iWmo 3.0 en iJw 3.0 - nieuwe onderdelen in de presentaties

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

7 september 2020 - Vandaag publiceren we een aantal aanvullende onderdelen van de presentaties met betrekking tot de releases iWmo 3.0 en iJw 3.0. Het gaat om de onderdelen Declareren en Afsluiten zorg.

Deze aanvullingen zijn onderdeel van de ondersteunende presentaties voor release 3.0 die eerder in juli zijn gepubliceerd. De presentaties gaan over de belangrijkste wijzigingen in release 3.0 en voorbereidingen die gemeenten en aanbieders moeten treffen om over te gaan naar release 3.0. Bij de presentaties zijn ook een aantal ondersteunende infographics en andere documenten gepubliceerd.

De ondersteunende documenten en presentaties vindt u hier:

Binnenkort volgt nog het laatste onderdeel: Verzoek om Toewijzing & Verzoek om Wijziging.

Vragen?

Meer weten over iWmo en iJw release 3.0? Neem contact op met Team Informatiestandaarden via de Servicedesk iStandaarden: info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.

primary@149.210.155.96