Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Retourcodelijsten voor iWmo 2.1 en iJw 2.1 aangevuld

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

1 december 2016 – Op verzoek van partijen in het werkveld is de retourcodelijst voor de declaratieberichten voor het iWmo- en iJw-berichtenverkeer uitgebreid.

Per 1 april 2017 worden de nieuwe berichtenstandaarden iWmo 2.1 en iJw 2.1 van kracht. Die vervangen de 2.0-versie van de berichtenstandaarden.

Op verzoek van gemeenten en aanbieders zijn extra retourcodes toegevoegd aan de retourcodelijsten voor de declaratieberichten van iWmo 2.1 en iJw 2.1. U kunt de retourcodes gebruiken vanaf het moment dat de nieuwe versie iWmo 2.1 en iJw 2.1 van kracht wordt, dus per 1 april 2017.

Hebt u vragen over het gebruik van de retourcodelijsten of over de overgang naar de nieuwe release? Neemt u dan contact op met Beheerteam iStandaarden: info@istandaarden.nl.

primary@149.210.155.96