Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Veelgestelde vragen over de overdracht van IZO-activiteiten per 1 januari

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

23 december 2015 – In deze laatste dagen van het jaar komt de overdracht van Platform IZO en de Architectuurboard aan Zorginstituut Nederland snel dichterbij. De laatste bijeenkomsten van Platform IZO en de Architectuurboard georganiseerd door VWS hebben inmiddels plaatsgevonden. 

In januari 2016 neemt Zorginstituut Nederland het stokje over.

Wat verandert en wat blijft hetzelfde?
Bij een overdracht blijven veel zaken hetzelfde, maar er verandert ook het een en ander. Zo gaat de website www.platform-izo.nl per 4 januari 2016 op in www.istandaarden.nl. De samenstelling van Platform IZO en de Architectuurboard blijft hetzelfde en de focus blijven hetzelfde. Ook de frequentie van overleggen zoals Denktanks blijft zoals het was. 

Meer informatie
Veranderingen roepen vragen op. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld over het hoe, waarom, wie en wat van de overdracht van Platform IZO aan Zorginstituut Nederland.

primary@149.210.155.96