Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Vers van de pers: boekje over Denktank IZO van 3 november 2016

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

28 november 2016 – Over de tweede Denktank IZO van dit jaar is een boekje verschenen: Juist geïnformeerd zijn, is cruciaal voor regie. Het geeft een compleet overzicht van de dag. U kunt het boekje doorbladeren in issuu of downloaden als pdf.

De publicatie is vergelijkbaar met Op weg van Denktank naar Doetank, het boekje dat verscheen bij de eerste Denktank-bijeenkomst van dit jaar in juni. Juist geïnformeerd zijn, is cruciaal voor regie doet verslag van de hele dag, met veel foto’s, verslagen en reacties op de vier workshops en drie filmpjes.

In de film over belang van samenwerking bij informatievoorziening, geven diverse sprekers in iets meer dan tweeënhalve minuut elk hun eigen visie

Aan het woord komen een ouder van een kind met het RETT-syndroom, een medewerker van de gemeente Geldermalsen, zorgaanbieder Leger des Heils, digicommissaris Bas Eenhoorn, de vereniging van zorgfinancials én Zorginstituut Nederland.

Over de vervolgacties die voortkomen uit deze Denktank en over bijeenkomsten in 2017 houden we u op de hoogte via istandaarden.nl.

Mocht de doorbladerbare pdf van het boekje onderaan dit bericht ontbreken, dan kunt u het bestand onder ‘Meer informatie’ downloaden. Wilt u meer weten over IZO en Denktanks? Ga dan naar www.istandaarden.nl/izo


primary@149.210.155.96