Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Contact

U kunt op diverse manieren in contact komen met het Beheerteam iStandaarden. 

De Servicedesk iStandaarden is bedoeld voor vragen van gebruikers van de iStandaarden iWlz, iWmo, iJw, iPgb en iEb. U kunt de servicedesk bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur via (020) 797 89 48, of u stuurt een e-mail naar info@istandaarden.nl

Contactformulier
Vul uw voornaam of de eerste letter van uw naam in
U vult dit alleen in als u het prettig vindt om met uw voornaam aangesproken te worden. Voor de afhandeling van uw bericht zijn deze gegevens niet nodig.
Vul uw achternaam in
U vult dit alleen in als u het prettig vindt om met uw achternaam aangesproken te worden. Voor de afhandeling van uw bericht zijn deze gegevens niet nodig.
Geef een e-mailadres op
Voer hier een geldig e-mailadres in waarop wij u kunnen bereiken.
Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.
Geef het onderwerp aan
Hier kunt u uw bericht schrijven.
Voer uw berichttekst in
Uw bericht mag uit maximaal 5000 tekens bestaan.
Als u wilt, kunt u een bestand meesturen met uw bericht (maximaal 5MB). Wilt u meer dan één bestand meesturen, verpak ze dan in een ZIP bestand.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Zorginstituut Nederland verwerkt die persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Wij delen uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vragen.

Toon extra informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Verklaar dat u akkoord gaat met de verwerking van uw persoonsgegevens.

* Verplicht veld
primary@149.210.155.96