Samen aan de slag tijdens de referentiegroep bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten worden de benodigde wijzigingen voor de iPgb-release functioneel én technisch uitgewerkt. We analyseren met elkaar de functionele behoefte en onderzoeken de verschillende technische oplossingen, inclusief de impact daarvan. De referentiegroep heeft een adviserend karakter. Op basis van de resultaten van alle bijeenkomsten stelt het Zorginstituut een advies op voor de nieuwe release van de iPgb-standaard. Dit advies wordt vervolgens aan de stuurgroep iPgb-standaard voorgelegd ter besluitvorming.

Waarom deelnemen aan de Referentiegroep iPgb?

Als deelnemer draag je actief bij aan de inhoud van een nieuwe versie van de iPgb-standaard en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Op basis van jouw kennis en ervaring met iStandaarden en de administratieve processen binnen het pgb domein denk je mee over oplossingsrichtingen voor wijzigingsverzoeken.

In dit profiel lees je wat we verwachten van een deelnemer aan de Referentiegroep.

 

Aanmelden

Ben jij een gebruiker van de iPgb-standaard en sluit je kennis en ervaring aan bij de eigenschappen zoals beschreven in het profiel?

Meld je dan voor deze referentiegroep! Dit kan tot en met 1 oktober a.s. via dit formulier.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

We streven naar een goede vertegenwoordiging vanuit alle ketenpartijen, daarom selecteren wij uit alle aanmeldingen een uitgebalanceerde groep deelnemers.

Wanneer je wordt uitgenodigd ontvang je een uiterlijk 10 oktober meer informatie voor deelname aan de eerste bijeenkomst.

Deze vindt plaats in Diemen op 29 oktober 2024 vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 15.30 uur.  

 

Contact

Heb je vragen over de referentiegroep iPgb? Neem dan contact op met de domeinadviseur iStandaarden iPgb Judith Verhoeven via Servicedesk iStandaarden.